Bag om garantien

Håndværkergaranti-ordningen er et samarbejde mellem Arbejdsgiverforeningen KA og Danske Anlægsgartnere. Garantien dækker ved fejl og mangler, når medlemsvirksomheder ved de respektive organisationer udfører arbejde for private.

        

Garantiordningen er til for at gøre forbrugerne trygge, når de får udført arbejde hos en af organisationernes medlemsvirksomheder. Samtidig understøtter den medlemmernes incitament til at udføre opgaverne professionelt og ansvarligt.

Garantiordningen benytter Håndværkets Ankenævn som uvildig instans, når sagerne skal afgøres. Nævnet består af en landsdommer som formand, en byretsdommer som næstformand, to repræsentanter for forbrugersiden og repræsentanter på virksomhedssiden. 

Hent vedtægterne for Håndværkergaranti her

Er du medlemsvirksomhed?

Er du medlem af Arbejdsgiverforeningen KA eller Danske Anlægsgartnere, er dit arbejde også dækket af Håndværkergaranti, når du arbejder for private. Så hvorfor ikke reklamere med det?

Håndværkergaranti for virksomheder

Er du ikke medlem endnu?

Så kan du blive det. Nyd godt af Håndværkergaranti og alle de andre fordele, der er ved at være en del af en arbejdsgiverforening, der tager din virksomhed og din branche seriøst. Klik ind på de respektive foreningers informationssider herunder for at blive klogere på, hvad der passer din virksomhed bedst.